Oldal kiválasztása
Képzelje el, hogy jobb az élete… És most kezdjen el tenni érte!

konzultáció

A konzultáció segítségével jobban megismerheti önmagát, új nézőpontokat kaphat az életvezetéséhez, új készségeket ismerhet meg a problémái kezeléséhez. A tanácsadás mindig egyéni, előre egyeztetett időpontban történik, 60-90 perces ülésekkel. Igénytől és kérdéstől függően akár 3-4 alkalom is elég lehet például a változás elindításához, más esetekben hosszabb önismereti munka segítségével, lassabban lehet a boldogság nyomába eredni. A konzultáció lehet beszélgetés, tesztek kitöltése, alkotó munka – minden esetben az Ön kérdéseihez igazítva, az Ön igényeire szabva – amihez szükség lesz az Ön aktív részvételére is!

Miért vegyen részt konzultáción?

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor kevésnek érezzük, hogy elmondjuk a problémánkat egy barátunknak, de mégsem akarunk pszichoterápiára járni. Szakmai segítséget, egy-két bevilágító kérdést várunk csupán – ezt adja a konzultáció. Időnként az is megesik az emberrel, hogy elvész a feladataiban, nem látja objektíven a lehetőségeit, a világot maga körül. Ilyenkor egy rövid, dinamikus tanácsadás segít kizökkenni a mókuskerékből, segít egy kicsit visszatérni önmagunkba, hogy a saját középpontunkból szemlélődhessünk tovább.

Kinek ajánlott?

Bárkinek és mindenkinek, aki

  1. úgy érzi, hogy egy “szakmai barátra” lenne szüksége;
  2. valamilyen problémával küzd vagy változás előtt áll;
  3. aki többet szeretne kihozni önmagából és az életéből.

Kulcsszavak

Önismeret

Érzelmi intelligencia

Változás-menedzsment

Boldogság-keresés

Különleges segítség lehet az önismereti elmélyüléséhez, ha általános profilt készítek Önről, illetve az Önt foglalkoztató kérdések mentén összeállított tesztcsomagot tölthet ki online. Ezek eredményeiről, esetleges továbblépési lehetőségekről egy záró alkalommal személyesen konzultálunk.

Nézze meg a többi lehetőséget is:

Kapcsolat

Írjon nekem, ha van egy ötlete, vagy szívesen dolgozna velem! (Vagy hívjon: 70/6040939)

1 + 7 =

Dr. Séllei Beatrix

Pozitív pszichológus,

coach, tréner, kutató.

Telefon: 06 70 604 0939

Email: sellei_beatrix kukac yahoo.de