Oldal kiválasztása
Tudományosan megalapozott, releváns megállapítások

Kutatás

Amennyiben vannak kérdései, és tőlem már csak a kész választ szeretné hallani, akkor hátradőlhet: tudományos alapossággal kidolgozom a kutatás menetét, csapatommal megvalósítom a kutatást, elkészítem az elemzést és prezentálom az eredményeket.

Amennyiben már jól átgondolt tervei vannak, úgy igényelheti kutatásmódszertani konzultációt, esetleg folyamatos szupervíziót a kutatásához.

Amennyiben már rendelkezik adatotkkal, és azokat szeretné elemeztetni, ebben is számíthat rám. Az elemzésekből akár prezentációt készítek, vagy tanulmányt írok igény szerint.

Tanulmányírás

A tanulmányírás rengeteg időt, energiát, precizitást, complex gondolkodást kíván meg – csak hogy néhány kritériumot említsek. Számomra azonban szórakozás ez a fajta alkotómunka, így mindketten jól érezhetjük magunkat.

A tanulmányírás másik lehetséges formája, amennyiben van egy kérdése vagy témája, melyhez tudámonyos alaposságú munkát szeretne készíteni. A tanulmányírást társadalomtudományi, elsősorban pszichológiai és szociológiai kérdésterületeken vállalom, szakértő kollégáim közreműködésével.

Ha kutatást vagy tanulmányt kér, bizotsan minőségi, szakmailag helytálló eredményeket kap tőlem.

Kinek ajánlott?

Cégeknek, szervezeteknek és akár egyéneknek is, egy-egy konzultáció vagy részfeladat ellátásának erejéig.

Kulcsszavak

Precizitás

Kvantitaív

Kvalitatív

Érvényes

Megbízható

 

A kutatómunka nagy elkötelezettséget és alapos módszertani felkészültséget igényel, amelyhez a lehető legkisebb elfogultság társul. Külső munkatársként rávilágíthatok olyan dolgokra, amelyek egy csoport közös gondolkodásából kimaradtak. Lassan 10 éves magyar és nemzetközi kutatási gyakorlatommal számos projektben vettem részt, terveztem és vezettem kutatásokat önállóan és csapatban. Gyakori tévhit, hogy elég tudni a kérdést – ha én tervezem meg a kutatást, akkor nem csak az elemzésnél derül ki, hogy bizony kevés, de már nem tudják megkérdezni a résztvevőket.

 

Nézze meg a többi projektet:

Kapcsolat

Írjon nekem, ha van egy ötlete, vagy szívesen dolgozna velem! (Vagy hívjon: 70/6040939)

2 + 15 =

Dr. Séllei Beatrix

Pozitív pszichológus,

coach, tréner, kutató.

Telefon: 06 70 604 0939

Email: sellei_beatrix kukac yahoo.de