Oldal kiválasztása

Izgalmas témákról közérthetően

Oktatás

Előadásokat tartok a pszichológia és a gyógypedagógia számos részterületéről, magyarul és angolul is. Motiváció, változás-menedzsment, önismeret, érzelmi intelligencia – csak hogy pár témát említsek. Az egyetemeken kívül a Be Smart Clubba is a médiába is meg szoktak hívni, hogy ezekről a témákról beszéljek. Az előadásaim általában 90 percesek, de “nagy megerőltetéssel” képes vagyok a mondanivalómat egészen röviden is megfogalmazni. Látszólag egy előadás csupán abból áll, hogy valaki beszél a katedrán, pulpituson, a többiek pedig hallgatják – az információk pedig rejtélyes úton valahgy átkerülnek az előadóból a hallgatókba. (Jobb esetben.) Valójában a titok ott van, hogy az előadás akkor élvezhető, ha az előadót és a hallgatót is igazán érdekli, amiről szó van – és az előadó a megfelelő módon adja át a fejében lévő információkat. Ha a tartalom és a forma egyaránt izgalmasak. Elárulok még egy titkot: az oktatás és az előadás számomra nem munka, vagy hivatás. Nekem ez olyan tevékenység, amikor engem érdeklő témákról beszélhetek. Ha felkérnek beszélni, az előadásaimat mindig az adott közönséghez, az adott körülményekhez igazítom. 

Miért vegyen részt az előadásaimon?

Triviális, hogy tanulni sosem késő. Hogy a fejlődéshez muszáj tanulni. Hogy a legjobb vezetők, a legjobb cégek (és a legjobb pszichológusok is) mindig törekszenek arra, hogy továbbfejlesszék magukat. Egy-egy előadás után összeállhatnak, rendszerbe rendeződhetnek azok a pszichológiai ismeretek és jelenségek, amiket “konyhai pszichológusként” mindenki megtapasztalt már. Nem kell ehhez felétlenül visszaülni az iskolapadba: manapság az oktatás rengeteg formában valósul meg, akár az interneten keresztül is. Én szinte bármilyen oktatási megoldásra, formára nyitott vagyok – keressen nyugodtan!

Kinek ajánlott?

Bárkinek és mindenkinek, aki

  1. úgy érzi, hogy szeretné kiegészíteni, rendszerbe foglalni a pszichológiai ismerteit egy-egy speciális területen, többet szeretne tudni az átlagnál;
  2. azoknak a szervezetekek és csoportoknak, akik versenyképesebbek szeretnének lenni és ehhez a jobb munkakörnyezetet, motiváltabb munkatársakat, türelmesebb és nyugodtabb cégvezetést remélnek;
  3. Azoknak a cégeknek, ahol a munkatársaknak szüksége van tudományos alaposságú ismerettejresztésre a stressztől a munkahelyi konfliktus kezeléséig.

Kulcsszavak

Egyetemi előadás

Pszichológia

Gyógypedagógia

Tudományos ismeretterjesztés

“A tanár gyakran többet tanul a diákjától, mint a diák a tanárától.”

Louis Sachar, gyerekkönyv-író, jogász

NÉZZE MEG A TÖBBI PROJEKTET:

Kapcsolat

Írjon nekem, ha van egy ötlete, vagy szívesen dolgozna velem! (Vagy hívjon: 70/6040939)

3 + 13 =

Dr. Séllei Beatrix

Pozitív pszichológus,

coach, tréner, kutató.

Telefon: 06 70 604 0939

Email: sellei_beatrix kukac yahoo.de