Oldal kiválasztása

Dr. Séllei Beatrix

Pozitív pszichológus

A Műegyetemen és a Miskolci Egyetemen tartott pszichológia óráim mellett a pszichológia számos vetületével foglalkozom. Egyszerre csak kevés projektben veszek részt, viszont azokban komolyan és örömmel merülök el. Eredményorientált vagyok és gyorsan ki tudom alakítani az együttműködést, így tudok segíteni vállalkozásoknak, startupoknak és magánembereknek is. Főleg Budapesten és környékén dolgozom, de vettem már részt nemzetközi projektekben is. Ha olyan pszichológust keres, aki újfajta, pozitív szemlélettel néz a nehézségekre, illetve újfajta tudományos módszereket alkalmaz, aki pár kérdés után érti a problémát, akkor megtalálta!

A felsőoktatásban 2010 év végén kezdtem el dolgozni, először a BME-n. Pszichológiát tanítok, illetve önismereti és szociális készségfejlesztő tréningeket tartok. A foglalkoztatási rehabilitációs szakirányú továbbképzésben oktatóként és oktatásszervezőként is dolgozom. 2011-2013 között tanítottam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, andragógia szakon munkapszichológiai témájú tárgyakat, valamint számos szakdolgozat témavezetője voltam.

2014-ben kidolgoztam  az OTP Fáy András Alapítvány Karriersuli-karrieriskola programját és az első években a program szakmai vezetője voltam.

2017-től a Miskolci Egyetem egy új szak indításának kidolgozásával bízott meg.

Egyetemi rendezvényeken gyakran tartok előadásokat, és szervezek szakmai rendezvényeket és konferenciákat.

Aktív tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak.

“Ha valami állandó, akkor az a változás.”

Az én szupererőm

Mégis, mi az, amitől különleges vagyok?
A megfelelő pillanatban a megfelelő kérdést tudom feltenni annak az embernek, aki hozzám fordul tanácsért.

Számos végzettségem közül csak az egyik a pszichológia. Gyógytornász és gyógypedagógus is vagyok, ugyanakkor számos könyv szerzője önismereti és pozitív pszichológiai témában. Szeretem a tudásomat megosztani másokkal, szeretném, ha mások is képesek lennének segíteni magukon, jobbá tenni a saját életüket. Ezen dolgozom én is.

A kérdéseim és visszajelzéseim segítségével az emberek az esetek 99%-ában saját maguk képesek az életükben felmerült akadályokat elhárítani.

Tulajdonképpen az én szupererőm az, hogy a hozzám fordulókat szupererővel ruházom fel – azzal az erővel, amivel sikeresen és boldogabban folytathatják az életüket.

dr. Séllei Beatrix

Pozitív pszichológus

Kapcsolat

(70) 604-0939