Oldal kiválasztása
Szerezzen valódi tapasztalatot – saját magáról!

Tréning

A tréningprogramjaim kidolgozásakor a legfontosabb számomra, hogy facilitáljam a résztvevőket a közös cél elérésére, hogy a tanulás és fejlődés élmény, mintegy szórakozás legyen. Készségfejlesztő, szemléletformáló és más tematikus tréningekkel is foglalkozom. Amennyiben a téma megkívánja, kidolgozom a programot és meg is tartom a tréninget. Igény esetén, valamint a cél függvényében a kidolgozott programokat betanítom a szervezeti munkatársaknak, akik a tudást továbbadják.

A tréningek időtartamában a céltól függően három alternatívával dolgozom. Olyan témák esetében, mint a kommunikációs készség fejlesztése vagy a csapatépítés, intenzív tréningformát javasolok, azaz 1-2 napos folyamatos közös munkát. Szemléletformáló, gondolatébresztő vagy tematikus tréningek esetében elég lehet egyszeri 4-6 órás közös munka. Más témák, amelyek megkívánják a gondolatok ülepedését vagy a komolyabb önreflexiót és önálló munkát, e kettő kombinációját javaslom, azaz 3-4 alkalommal 4-5 órás közös munkát.

Miért vegyen részt a tréningjeimen? 

Minőségi szakmai munkát kap, megfizethető áron – s közben nincs gondja a szervezéssel, tervezéssel és kivitelezéssel. A tréningen tanultak a mindennapokhoz közel állnak, könnyebb az így megszerzett tudást a tréning után alkalmazni – arról nem is beszélve, hogy a munkatársak önértékelésére, a csoport kohéziójára milyen pozitív hatással van egy-egy tréningprogram.

Kinek ajánlott?

  1. Alakuló, illetve már működő csoportoknak, egyesületeknek és szervezeteknek, akik valamilyen cél érdekében hajlandóak intenzíven együtt dolgozni a trénerrel;
  2. Olyan szervezetekben, ahol a tréningprogram kidolgozásához nincs meg a belső erőforrás, mintegy a HR támogatásaként.

Kulcsszavak

Kommunikáció

Csapatépítés

Önreflexió

Szemléletformálás

Biztonságos környezet

 

A tréning, mint teljes szolgáltatás megrendelése esetén a program kidolgozásán túl a helyszín és ellátás megszervezésében is segítségére vagyok.

Nézze meg a többi lehetőséget is:

Kapcsolat

Írjon nekem, ha van egy ötlete, vagy szívesen dolgozna velem! (Vagy hívjon: 70/6040939)

9 + 5 =

Dr. Séllei Beatrix

Pozitív pszichológus,

coach, tréner, kutató.

Telefon: 06 70 604 0939

Email: sellei_beatrix kukac yahoo.de