Oldal kiválasztása

Munkáim

01

Kutatás

Szeretne értéket teremteni? Szeretné, ha állításait igazolni tudná? Szeretne tudományos alapossággal megvizsgálni egy-egy jelenséget? Van már egy jó ötlete, de aggódik, nehogy valamilyen fontos kérdés kimaradjon a vizsgálatából? Netán van egy jó kutatási anyaga, de nem tudja elemezni? Nem tudja az adatati hogyan önthetné mások által is érthető és szerethető formában?
02

Konzultáció

Nem érzi magát boldognak? Elégedetlen a mindennapjaival? Elakadt a magánéletében vagy a munkájában? Ki szeretné hozni magából a lehető legtöbbet? Fejlődni szeretne? Ha nem érzi magát igazán rosszul, de igazán jól sem, és nem tudja, hogyan változtathatna ezen, akkor jelentkezzen hozzám konzultációra!
03

Tréning

Úgy érzi, hogy szeretne betekinte valami új és izgalmas témába? Ki is próbálná, de nem áldozna rá túl sok időt? Nem tudja, hogy Önnek való-e? Nem tudja, hogy sikerülne-e megvalósítani a tervét? Van egy jó ötlete, terve, egy hangzatos célja, amit el szeretne érni a csoportjával, de nem tudja hogyan vágjon bele?
04

Oktatás

Szeretné rendszerzeni pszichológiai ismerteit? A vállalatát, szervezetét érdekli valmailyen jelenség? Cégre, csoportra, személyre szabott oktatási feladatokat vállalok. 

Kezdjünk valami újba! Írjon nekem!

Minden üzenetet, kérést, kérdést szívesen veszek és a munkaidőmben válaszolok minden megkeresésre!

1 + 11 =